Retourneren

Wil je een artikel retourneren? Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan per mail en stuur het product samen met het retourformulier naar ons op.

Let op: afgeprijsde artikelen en/of artikelen uit de SALE kunnen niet geretourneerd worden.

Download hier het retourformulier

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je post vervoerder. Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Beejoy Styling geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@beejoystyling.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als bij ontvangst van een artikel blijkt dat het niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan zullen wij de retour weigeren. Het artikel zullen wij in dat geval terugsturen.